donderdag, 24. maart 2011 - 9:08

'Topcrimineel komt om bij beklimmen balkon ex'

Rotterdam

De meest beruchte crimineel van Rotterdam Timur E. is vorige week vrijdag tijdens een nachtelijke klimpartij van balkons te pletter gevallen.

De 44-jarige Timur E. bekend als ’De Turk met de blauwe ogen’, was volgens een bewoonster van het appartementencomplex De Hofdame aan de Oppert in de havenstad via balkons onderweg naar zijn ex-vriendin. Dat meldt de Telegraaf vanochtend.

De politie ging in eerste instantie uit van zelfdoding, later werd dat bijgesteld en sprak men over een noodlottig ongeval.

De topcrimineel werd door de politie regelmatig gelinkt aan gruwelijke moorden en afrekeningen. Maar het lukte de politie maar niet om hem voor het gerecht te krijgen.

De naam van Timur E komt ook naar voren in de zaak waar drie landgenoten van E. in koele bloede werden vermoord in een Rotterdams restaurant. De lichamen werden onthoofd, waarna verbrand. De verkoolde resten werden teruggevonden aan het Brielse Meer in Oostvoorne. Later werd hij gelinkt aan de zogenoemde Taminiaumoorden in het Noord-Brabantse Hilvarenbeek.
Provincie:
Tag(s):