woensdag, 6. april 2011 - 9:38 Update: 08-07-2014 0:29

Toyota brengt twee nieuwe Aygo varianten

De Toyota Aygo is één van de bestverkopende auto’s van Nederland. En wat Toyota betreft blijft dat zo. Daarom introduceert Toyota twee nieuwe versies: de Aygo Now en de Aygo Aspiration Green Navigator.

De Toyota Aygo Now is scherp geprijsd en bijzonder compleet. Hij is standaard voorzien van onder meer airconditioning, een radio-CD-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór. De Aygo Now staat in de 3-deurs uitvoering voor € 9.350 in de prijslijst. De 5-deurs kost slechts € 190 extra.

Wie nog meer wil, kan bijna niet om de Aspiration Green Navigator heen. Die is namelijk voorzien van onder meer lichtmetalen 14-inch wielen, lederen stuurwiel en pookknop, toerenteller, stootlijsten in carrosseriekleur, airco en zelfs Alcantara® stoelbekleding.
Als klap op de vuurpijl heeft de Aspiration Green Navigator een geïntegreerd (maar volledig uitneembaar) TomTom multimedia- en navigatiesysteem met wegklapbaar docking-station en TouchScreen scherm. Op het systeem sluit je probleemloos je iPod®, een Bluetooth®-apparaat of via de USB-poort een MP3-speler of USB-stick met muziek aan.
Dit topmodel wordt geleverd in de speciale metallic lakkleur Winter Green. De prijs van een handgeschakelde 3-deurs Aspiration Green Navigator bedraagt
€ 11.525. Wie voor de Multi-Mode halfautomatische transmissie kiest, betaalt slechts € 650 meer.
Categorie:
Tag(s):