vrijdag, 10. juni 2011 - 19:52

Trouwen op groot dance-event is een feit

Velsen

Voor het eerst in de wereld kan er op een groot dance-event in het écht worden getrouwd. Wat vorig jaar bij de organisatie van Dance Valley als een grap werd geopperd, wordt 6 augustus dit jaar mogelijk werkelijkheid.

Althans wanneer er zich een koppel aanmeld. De burgemeester van het Haarlemmermeerse plaatsje Velsen en een ambtenaar burgerlijke stand hebben deze dag in hun agenda voorlopig vrijgehouden.

De organisatie gaat er vanuit dat het wel gaat lukken. Op het terrein zal een levensgrote opblaaskerk worden neergezet. Voor nu is er helaas maar plek voor twee koppels die elkaar op het heuvelachtige groendecor, dat een buitenaardse trouwplaneet doet vermoeden, elkaar het 'Ja' woord kunnen geven.

Daarna zal het feest losbarsten. Over goede muziek en gasten hoeft men zich in ieder geval geen zorgen te maken. Het is niet te hopen dat de ‘gasten’ allemaal met een peper- en zoutstelletje aankomen.

De trouwerij op Dance Valley wordt overigens geheel verzorgd. De bruid kan kiezen uit verschillende themajurken en de bruidegom uit themapakken: Traditioneel, Las Vegas, History, Fantasy en Dance Valley stijl. De koppels mogen 20 gasten meenemen naar hun trouwerij.

Het huwelijk is officieel en dus ook bindend. Met een limousine wordt men naar het festivalterrein gebracht en hier wordt men opgewacht door de crew van Dance Valley. Zij verzorgen de kleding, styling etc. Van de koppels en eventueel het gehele gezelschap. Alles is mogelijk!

Aanmelden
De koppels kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@udc.nl.
Provincie:
Tag(s):