donderdag, 8. december 2011 - 9:44

Twee aanhoudingen na mishandeling ex

Gennep

De politie heeft dinsdagavond twee verdachten aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging, bedreiging en poging tot zware mishandeling. Het gaat om een 34-jarige man en 21-jarige vrouw uit Gennep.

Aanleiding voor de zaak is een relationeel conflict. De slachtoffers, een 27-jarige man uit het Duitse Goch-Kessel en zijn 32-jarige vriendin uit Oeffelt werden daarbij met een auto achterna gezeten. Daarbij werd hun auto opzettelijk aangereden en klemgereden, waarna de vrouw ook werd mishandeld.

Het conflict ontstond nadat de slachtoffers boodschappen hadden gedaan. Toen zij terug kwamen bij de auto werd de vrouw uit Oeffelt aangesproken door haar ex, de 34-jarige man uit Gennep. Ze wilden een confrontatie voorkomen en reden weg. Onderweg werden ze enkele keren opzettelijk aangereden door een auto met daarin vermoedelijk vier personen. Uiteindelijk zijn ze klemgereden op de Brugstraat. Er ontstond een confrontatie waarbij de vrouw werd geschopt en geslagen. Daarna gingen de verdachten ervandoor. De vrouw is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. Na onderzoek zijn de twee verdachten opgespoord en aangehouden. De politie onderzoekt de zaak en sluit meer aanhoudingen niet uit. Beide auto's zijn licht beschadigd.
Provincie:
Tag(s):