zondag, 31. juli 2011 - 15:03

Twee agenten mishandeld tijdens aanhouding

Zondagochtend zijn twee agenten mishandeld tijdens een aanhouding in de uitgaansnacht. Eén van de dienders liep daarbij een gebroken vinger op.

In Maastricht werd zondagochtend rond 04.15 uur een man aangehouden omdat hij bij een ander een glas in het gezicht kapot had gegooid. Tijdens de aanhouding begon de aanwezige menigte zich met de aanhouding te bemoeien, en begonnen diverse mensen te slaan naar de portiers en agenten. Eén van hen - een 20- jarige Maastrichtenaar - werd hiervoor aangehouden. Bij deze aanhouding trapten een aantal omstanders naar de agent met een gebroken vinger als gevolg. De twee verdachten zijn naar het politiebureau in Maastricht gebracht.

In Venlo zijn op de Parade rond 02.00 uur twee mannen aangehouden voor mishandeling. Zij waren betrokken bij een ruzie in een kroeg op de Parade, waarbij een portier in zijn gezicht werd geslagen. Toen agenten ter plaatse gingen, bevestigden meerdere getuigen het voorval. Twee mannen werden na flink verzet gearresteerd, waarbij één agente in het gezicht geraakt werd. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor insluiting en verhoor. Het gaat om een 21-jarige Duitser en een 20-jarige man uit Venlo.
Provincie:
Tag(s):