maandag, 7. februari 2011 - 13:19

Twee arrestaties na aantreffen overleden man in woning

Bergen op Zoom

De recherche is zondagavond een uitgebreid onderzoek begonnen, nadat in een woning aan de Mariniersstraat een stoffelijk overschot was aangetroffen. Het slachtoffer, een 35-jarige man, is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie arresteerde in de woning twee verdachten (38 en 42 jaar), die broers van het overleden slachtoffer blijken te zijn.

De politie kreeg rond 20.35 uur een melding dat in een woning aan de Mariniersstraat een man de woning was binnen gedrongen. Agenten gingen onmiddellijk ter plaatse. Zij troffen in de woning het levenloze lichaam aan van een naar later bleek 35-jarige man. De dienders begonnen direct met reanimeren. Na aankomst van de ambulance bleek echter dat het slachtoffer was overleden.

De agenten troffen in de woning aanwijzingen aan die wijzen op een misdrijf. In de woning werden twee mannen, 38 en 42 jaar aangehouden. Het gaat om broers van het overleden slachtoffer. De verdachten zijn in verzekering gesteld. De technische recherche heeft in de woning een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):