vrijdag, 21. oktober 2011 - 15:29

Twee auto’s in vlammen op in Arnhem

Arnhem

In Arnhem zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee auto’s in vlammen op gegaan. Daarbij is niemand gewond geraakt. 'We sluiten niet uit dat beide branden zijn aangestoken', meldt de politie vrijdag.

Omstreeks 00.30 uur die nacht werd een autobrand gemeld op de Elzenlaan in de wijk Malburgen. De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te blussen. Volgens getuigen was er kort na het uitbreken van de brand iemand bij gezien.

Geen exacte oorzaak
Even later, kort voor twee uur die nacht, werd een autobrand gemeld op de Vondellaan in de wijk Paasberg. Ook hier moest de brandweer eraan te pas komen om het vuur te blussen. Er kon echter niet voorkomen worden dat de auto volledig uitbrandde.

10 kilometer
Van beide branden, die zich op een onderlinge afstand van ongeveer 10 kilometer bevinden, is nog geen exacte oorzaak vastgesteld maar de politie houdt wel rekening met brandstichting. Evenmin is bekend of er verband bestaat tussen beide incidenten.

De politie roept getuigen op te reageren op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):