maandag, 14. februari 2011 - 17:03

Twee dronken brokkenpiloten aangehouden

Sevenum

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie op de Middenpeelweg in Sevenum twee automobilisten aangehouden, die met hun voertuig waren gestrand. De beide bestuurders bleken gedronken te hebben.

Rond 04.00 uur kreeg de politie een melding dat er een personenauto op zijn kant zou liggen in de berm langs de Middenpeelweg. Ter plaatse trof de politie het voertuig zwaar beschadigd in de berm aan, zonder bestuurder. Kort nadat de politie ter plaatse kwam zagen ze verderop op de Middenpeelweg een ander voertuig op de weg slippen en ook in de berm tot stilstand komen. De bestuurder van deze auto, een 38-jarige man uit Neerkant, werd aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Tijdens de aanhouding pleegde de man verzet waarna hij uiteindelijk is geboeid en overgebracht naar het bureau. Na onderzoek van de politie bleek dat de man in Neerkant verschillende aanrijdingen had veroorzaakt, waarna hij is doorgereden.
Later werd ook de bestuurder van de eerste auto aangetroffen in een hotel aan de Kleefsedijk. Het betreft een 31-jarige man uit Elst. Ook hij werd overgebracht naar het bureau waar bleek dat de man teveel had gedronken. De politie maakt voor beide personen proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):