donderdag, 3. februari 2011 - 14:17

Twee gewonden bij geweldincident in Groningen

Groningen

Bij een geweldincident aan de Briljantlaan in Groningen zijn donderdagmorgen twee personen gewond geraakt. De politie heeft drie mannen en een vrouw aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Dit maakte een woordvoerder van de regiopolitie Groningen bekend.

De politie ontving een melding van een vechtpartij aan de Briljantlaan in Groningen. Ter plaatse troffen de agenten geen personen aan, maar voor en in een woning werden bloedsporen aangetroffen.

Niet veel later kreeg de politie de melding dat er twee mannen zich in een ziekenhuis hadden gemeld met steekverwondingen. Volgens de woordvoerder is één persoon licht gewond en zijn de verwondingen van de andere man ernstiger. Beide mannen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Een man die zich eveneens in het ziekenhuis bevond werd door de politie aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het incident.

Een onderzoek in de omgeving van de Briljantlaan leverde nog twee verdachten op. Agenten controleerden op de Asingastraat een personenwagen. De beide inzittenden, een man en een vrouw, zijn aangehouden omdat zij eveneens worden verdacht van betrokkenheid. Ook meldde een man zich bij het politiebureau aan de Rademarkt die over zoveel informatie beschikte omtrent het incident, dat ook hij is aangehouden.

De vier verdachten zullen gehoord worden door de politie en volgens de woordvoerder worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):