woensdag, 5. oktober 2011 - 15:44

Twee jongens gewond na steekpartij Amsterdam

Amsterdam

Een jongen van 16 en een van 18 jaar zijn woensdagmiddag rond 12.30 uur gewond geraakt bij een ruzie op de Bos en Lommerweg. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Na een woordenwisseling is een van de jongens gestoken met een scherp voorwerp. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, en is met steekwonden opgenomen. Hij verkeert buiten levensgevaar. Een andere jongen schoot te hulp, en liep kneuzingen op. Direct na het incident hebben omstanders drie personen zien vluchten.

De politie heeft op de plaats van het voorval een onderzoek ingesteld. De recherche is daarbij nog op zoek naar getuigen die iets hebben gezien, of die meer kunnen vertellen over de toedracht.

Omdat het midden op de dag was, waren er veel mensen op straat die het voorval hebben gezien. De politie heeft met een deel daarvan gesproken.

Andere getuigen worden opgeroepen contact op te nemen met de recherche van district West op nummer 0900-8844, of een anonieme tip achter te laten via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):