vrijdag, 16. december 2011 - 19:29

Twee vrouwen in Assen aangerand

Assen

Op het Peeloerespad en de Oude Molenstraat in Assen zijn in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december tussen 04.00 en 05.00 uur twee vrouwen aangerand

Een 17-jarige meisje en een 32-jarige vrouw werden door een onbekende man van de fiets getrokken en onzedelijk betast. Door te gillen en van zich af te trappen hebben beide vrouwen de man verjaagd. De politie gaat er van uit dat het in beide gevallen om dezelfde man gaat en sluit ook niet uit dat meer vrouwen de afgelopen tijd door deze man zijn lastig gevallen.

Beide vrouwen omschrijven de persoon die hen lastig viel als een blanke man van 25 jaar of ouder die rijdt op een fiets zonder fietstassen.

De politie wil graag in contact komen met vrouwen die ook een soortgelijke ervaring hebben gehad. Verder zoekt de politie nog getuigen van beide voorvallen en wil met name graag een jongeman spreken die de in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Oude Molenstraat de vrouw te hulp is geschoten. Deze jongen heeft zich aan de vrouw voorgesteld als Johnny. Mogelijk kan deze Johnny informatie geven die kan helpen de dader op te sporen.
Provincie:
Tag(s):