woensdag, 10. augustus 2011 - 11:54

Tweede verdachte in zaak bedreiging politieagente aangehouden

Almere

Dinsdagavond is een 26-jarige vrouw uit Almere aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid van het bedreigen van een Flevolandse politievrouw. De bedreiging vond plaats afgelopen maandagavond toen de agente na haar werk op weg was naar huis. De verdachte is in verzekering gesteld en zit vast.

In het rechercheonderzoek naar de bedreiging van een Flevolandse agente werd maandagavond een 31-jarige Almeerder aangehouden. De man is dinsdagmiddag na verhoor en onderzoek heengezonden. De 26-jarige vrouw, die inmiddels op last van de officier van justitie kon worden aangehouden, meldde zich dinsdagavond op een politiebureau. Zij werd in het bureau in Almere aangehouden. Het onderzoek richt zich op de rol van deze vrouw bij de bedreiging. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Agente bedreigd op weg naar huis: één arrestatie
Een agente van politie Flevoland is maandagmiddag op weg naar huis bedreigd. De bedreiging vond plaats na een verkeersmanoeuvre waarna de agente in haar auto door een man en een vrouw werd afgesneden, hinderlijk achtergevolgd en in Almere Haven werd klem gereden. De politievrouw werd vervolgens bedreigd met de dood. Maandagavond is in Almere een 31-jarige man aangehouden als verdachte in deze zaak. Hij is ingesloten en zit vast. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):