dinsdag, 14. juni 2011 - 9:45

Tweede verdachte opgepakt voor dood Elsa Tisseur

Uden

Het rechercheteam dat de dood onderzoekt van Elsa Tisseur uit Veghel, heeft dinsdagmorgen een tweede verdachte aangehouden. Een 51-jarige man uit Uden werd in zijn woning opgepakt.

De man wordt er van verdacht mogelijke betrokkenheid te hebben bij de dood van de Veghelse vrouw. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De politie doet onder leiding van de rechter commissaris huiszoeking in de woning van de Udenaar.

Het levenloze lichaam van Tisseur werd op 13 december 2010 door een voorbijganger gevonden in een bosperceel in Wijbosch, nadat zij op 10 september door haar vriend als vermist was opgegeven. Zij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Diezelfde dag nog werd de toen 44-jarige vriend van de vrouw aangehouden voor eventuele betrokkenheid bij haar dood. Hij werd een week later door de officier van justitie in vrijheid gesteld omdat er geen reden was hem langer vast te houden. De man blijft in afwachting van de ontwikkelingen in het lopende onderzoek nog wel verdachte.

In verband met zwaarwegende onderzoeksbelangen worden er verder geen mededelingen gedaan.
Provincie:
Tag(s):