zondag, 3. juli 2011 - 16:57

Uitgebreide zoekactie naar 48-jarige man IJmuiden

IJmuiden

Samen met de politie heeft een groep van ruim veertig vrijwilligers met hun speurhonden zondag vanaf 10.00 uur in de duinen bij IJmuiden gezocht naar de sinds 22 juni jl. vermiste Anne Abma. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De zoekactie naar de 48-jarige man vond plaats in het gebied IJmuiderslag/Badweg en in de omgeving bij de bunkers. Ook de IJmuider Reddingsbrigade heeft vanaf het water meegezocht, onder andere op het Binnenmeer.

Sinds woensdag 22 juni is de politie op zoek naar de 48-jarige Anne Abma, die sinds die dag vermist wordt. De man is in depressieve toestand vertrokken vanaf Camping de Duindoorn in IJmuiden op een oude donkere herenfiets met handremmen. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Vrijdag 1 juli jl. is een politiehelikopter ingezet bij de zoektocht naar de man. Mensen die Anne Abma tussen woensdag 22 juni en vrijdag 1 juli hebben gezien of mogelijk meer informatie hebben over hem, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Velsen: telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):