maandag, 15. augustus 2011 - 14:14

Vakkenvuller mishandelt klant na opmerking over ongelukje

Den Haag

Een 25-jarige winkelende Hagenaar die vrijdagavond in een supermarkt aan De Stede een opmerking maakte tegen een vakkenvuller nadat deze per ongeluk een doos tegen hem liet vallen, moest deze opmerking met enkele rake klappen bekopen. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

De 17-jarige vakkenvuller stootte rond 18.15 uur per ongeluk een gevulde doos tegen de klant. Hierop ontstond een kleine woordenwisseling tussen de twee Hagenaars. Uiteindelijk kreeg de klant een duw, gevolgd door een vuistslag. Terwijl de klant op de grond lag, gaf de supermarktmedewerker hem ook nog een trap in zijn gezicht.

De supermarktmedewerker liep vervolgens weg, met in zijn kielzog de weer opgekrabbelde klant. Deze probeerde de medewerker een klap te geven, maar de medewerker was sneller en verkocht hem opnieuw een vuistslag in het gezicht.

Gewaarschuwde agenten troffen de klant buiten de supermarkt aan. Gezien zijn verwondingen, twee diepe sneeën in zowel zijn boven- als onderlip, raadden zij hem aan deze eerst te laten hechten bij de eerste hulp en vervolgens op het politiebureau aangifte te doen.

De bedrijfsleider van de supermarkt heeft de medewerker direct geschorst en naar huis gestuurd. Deze Hagenaar wordt maandag 15 augustus door de politie verhoord.
Provincie:
Tag(s):