dinsdag, 1. maart 2011 - 12:52 Update: 08-07-2014 1:00

Van As: 'Hoge salarissen zijn bij NAC écht verleden tijd'

NAC Breda weet voorlopig niet of het ook volgend seizoen kan beschikken over Milano Koenders en Gabor Horvath. De ene huurling weet niet of hij zelf wil blijven, de ander kan mogelijk niet betaald worden.

NAC wil graag verder met Koenders, die gehuurd is van AZ. De rechtsback, die in Alkmaar een contract heeft tot de zomer van 2012, weet echter zelf nog niet of hij wil blijven. Aan technisch manager Jeffrey van As heeft hij aangegeven te willen wachten.

Van As weet ook nog niet of hij Horvath langer kan binden. De Hongaar, gehuurd van Videoton FC, wil zelf wel langer blijven. "Wij hebben weinig te bieden. Maar we blijven hopen. Mogelijk willen externe financiers een rol spelen", zegt Van As tegenvoer BN/De Stem.

Ook gesprekken met potentiële nieuwe spelers verlopen moeizaam. "Spelers en makelaars hebben nog steeds het idee dat er bij NAC van alles mogelijk is. Maar die hoge salarissen zijn bij ons écht verleden tijd. Dat geldt ook voor jongens die bij ons een nieuw contract kunnen tekenen. Dat neemt overigens niet weg dat spelers bij ons gewoon goed kunnen verdienen."
Categorie:
Tag(s):