donderdag, 13. januari 2011 - 9:24 Update: 08-07-2014 1:01

Van Bommel aangeboden bij Milan en Engelse clubs

(Elf Voetbal) Mark van Bommel is door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij AC Milan. De captain van Bayern München lijkt dan toch op zoek naar een nieuwe werkgever.

Wellus, nietus. Het lijkt wel een spelletje: gaat Van Bommel nu weg of niet? Volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is hij wel bezig met een vertrek. Hij heeft inmiddels contact gezocht met AC Milan. "En met een aantal Engelse clubs. Geen van hen reageerde direct afwijzend. Er is dus wel sprake van enige belangstelling, maar nog niet concreet. Veel clubs willen een nadenken. Marks voorkeur gaat uit naar Engeland", zegt Raiola in De Telegraaf.

Aston Villa informeerde al naar de middenvelder, maar die club kreeg een 'nee'. Want het is nog altijd niet helemaal zeker dat Van Bommel weggaat. "Karl-Heinz Rummenigge zou het zeer plezierig vinden als hij blijft. En hij sloot zelfs niet uit dat er gedurende het jaar nog een nieuw contract zou worden aangeboden." Louis van Gaal gaf echter aan na het seizoen niet met zijn captain door te willen. De spelers, waaronder Arjen Robben en Sebastian Schweinsteiger pleitten daarop voor een langer verblijf van de international.
Categorie:
Tag(s):