donderdag, 30. juni 2011 - 18:50 Update: 08-07-2014 0:57

Van den Brom betaalt ADO en betuigt spijt aan Haagse club

(Elfvoetbal) John van den Brom heeft toegegeven dat hij fout zat door niet tijdig zijn voormalige werkgever ADO Den Haag in te lichten over de interesse van Vitesse. Van den Brom werd vandaag gepresenteerd in het Gelredome als de nieuwe trainer van de Arnhemse club. De overgang van de oefenmeester kwam na een wekelange onderhandeling vandaag alsnog rond.

"Ik ben dom en naïef geweest", zei Van den Brom tijdens zijn presentatie. "Liefde maakt blind, zullen we maar zeggen. Maar ik heb ervan geleerd. Natuurlijk had ik ADO hierover moeten inlichten", bekende de oud-speler van de Arnhemse club. "Dat was even simpel als logisch geweest. Maar ik heb het niet gedaan. Van egoïsme was geen sprake. Ik ben juist een heel open persoon, die van duidelijkheid houdt. Die heb ik nu zelf in deze situatie niet gegeven. Dat spijt me oprecht", aldus van den Brom.

Overigens werd het financiele gat tussen beide partijen door Van den Brom betaald uit zijn eigen zak. Over de hoogte van dat bedrag werden geen mededelingen gedaan.

John van den Brom speelde elf jaar voor Vitesse en kwam meer dan 300 wedstrijden uit voor de Arnhemse club. Hij begon zijn trainersloopbaan bij amateurclub Bennekom. Daarna verhuisde Van den Brom voor drie jaar naar AGOVV Apeldoorn. Afgelopen seizoen haalde hij in zijn eerste jaar Europees voetbal met ADO Den Haag.
Categorie:
Tag(s):