vrijdag, 24. juni 2011 - 14:23 Update: 08-07-2014 0:58

'Van den Brom persoonlijk rond met Vitesse, nu ADO nog'

Arnhem

(Elfvoetbal) De belangstelling van Vitesse voor John van den Brom begint steeds concretere vormen aan te nemen. De 44-jarige hoofdtrainer van ADO Den Haag zou zelfs persoonlijk rond zijn met de Arnhemse club.

Dat melden bronnen van De Gelderlander. Van den Brom is samen met zaakwaarnemer Louis Laros naar het Franse Antibes afgereist om daar een bezoekje te brengen aan Merab Jordania, de Georgische clubeigenaar van Vitesse. Tijdens dat geheime onderhoud is naar verluidt overeenstemming bereikt over een contract in het Gelredome.

Vitesse wil spoedig met ADO Den Haag, dat zich vorig seizoen voor het eerst sinds 24 jaar van voorronde Europa League-voetbal wist te verzekeren, om de tafel om het tot de zomer van 2012 lopende contract van Van den Brom af te kopen. 'De landskampioen van 2013' acht het zelfs mogelijk om de geboren Amersfoorter voor 3 juli naar Arnhem te halen. Op die dag wordt de eerste training van Vitesse afgewerkt.

Van den Brom speelde in het verleden elf jaar (324 wedstrijden, 93 doelpunten) voor Vitesse. Zijn wens om er trainer te worden, heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. "Maar pas als er iets concreets wordt, zal ik erover nadenken", zei de oud-middenvelder van Vitesse, Ajax, Istanbulspor en De Graafschap nog geen twee weken toen hij van de vermeende belangstelling van Vitesse vernam.

Toen wist de oefenmeester tevens te vermelden dat hij zo zijn bedenkingen heeft bij de interesse van Vitesse. "Krijg je de tijd en de rust om ergens aan te werken?", vroeg de ADO-trainer zich hardop af.
Categorie:
Tag(s):