maandag, 31. januari 2011 - 8:57 Update: 08-07-2014 1:00

Van Hanegem bedankt voor bijrol: 'Geen goed gevoel bij Feyenoord'

Rotterdam

(Elf Voetbal) Willem van Hanegem gaat niet aan de slag bij Feyenoord. Het clubicoon heeft bedankt voor een bijrolletje dat trainer Mario Been voor hem in gedachten had.

"Zaterdag heb ik Mario Been gebeld en gezegd dat ik er bij nader inzien van afzie om de duels van Feyenoord 'goed te bekijken' en daarna met de technische staf eventueel te bespreken. Ik had geen goed gevoel bij dat aanbod", schrijft Van Hanegem in zijn column in het AD. "Het leek me een vervelend spelletje waarin ik terecht dreigde te komen en daar pas ik voor."

"Ik vind het jammer dat Mario in het openbaar zijn irritatie heeft prijsgegeven over het feit dat ik in het AD heb gezegd waar we het over gehad hebben op de golfbaan. Ongelooflijk. Waar ging het over? Ik had niet mogen zeggen dat hij een uitsmijter en ik een kroket op heb. Misschien is hij wel op dieet, dan begrijp ik zijn kritiek nog, anders niet."

"Het heeft er bovendien alle schijn van alsof Mario iets opgedrongen is en dat is het laatste wat ik wil, eerlijk gezegd. Het moet op vriendschappelijke en tegelijk gelijkwaardige basis gebeuren, zoiets; voetbalmensen onder elkaar. Dat zijn we toch! Met wederzijds respect alsjeblieft", besluit Van Hanegem.
Categorie:
Tag(s):