woensdag, 23. februari 2011 - 13:12 Update: 08-07-2014 1:00

Van Nistelrooy ziet terugkeer bij PSV als serieuze optie

Eindhoven

(Elfvoetbal) Ze maakten bij hun vertrek uit Eindhoven direct duidelijk ooit terug te zullen keren bij PSV. Nu lijkt het moment daar. Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy kunnen na dit seizoen terugkeren in het Philips Stadion.

Technisch manager Marcel Brands van PSV deed afgelopen maand al een poging om Van Bommel terug te halen. De middenvelder wilde weg bij Bayern München, maar koos voor een half jaar AC Milan. "Ik denk dat we een serieuze kans hadden gemaakt als Milan niet was gekomen", zegt Brands in NUsport. PSV wil deze zomer een nieuwe poging wagen, omdat Van Bommel dan transfervrij is. Maar ook Tottenham Hotspur zou dat willen doen.

Naast de middenvelder wil PSV ook Van Nistelrooy maar al te graag terughalen. De spits is ongelukkig bij Hamburger SV en zinspeelde in de winterstop al op een vertrek. Contact met PSV is er nog niet geweest. "Onze supporters hoeven zich geen zorgen te maken, we gaan er alles aan doen om Van Bommel en Van Nistelrooy terug te halen. Dat zijn voetballers van de buitencategorie met een rood-wit hart", aldus Brands.

UPDATE: Van Nistelrooy ziet een terugkeer naar Eindhoven wel zitten, zo liet hij via zijn zaakwaarnemer Rodger Linse weten. Het AD meldt dat hij komende zomer zal vertrekken bij Hamburger SV, waar zijn contract afloopt. PSV is dan één van de opties.
Categorie:
Tag(s):