donderdag, 24. maart 2011 - 9:36 Update: 08-07-2014 0:59

Van Persie vindt zeikerds Barcelona bloedirritant

(Elf Voetbal) Robin van Persie heeft nog altijd een nare bijsmaak aan de uitschakeling van Arsenal door FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League. Hij noemt de spelers van Dreamteam III 'zeikerds' en 'bloedirritant'.

"De spelers van Barcelona hebben er een handje van om overal over te zeiken. Dat viel een beetje tegen. In Engeland doen de spelers van Chelsea dat. Barça blijft een fantastische ploeg, maar dat zeiken moeten ze niet overdrijven. Dan wordt het in het veld bloedirritant", aldus de aanvalsleider van Arsenal.

Wel denkt de international uit Europa te zijn geknikkerd door de beste ploeg van de wereld. "Ik heb enorm veel respect voor Barcelona. Of het te evenaren is wat Barcelona doet? Ik schat het team van Barça zelfs hoger in dan het nationale elftal van Spanje."

Toch acht hij het niet onmogelijk dat een ander team Barcelona wel uitschakelt in de Champions League. "Iedereen is te verslaan. Op het veld voelde ik me persoonlijk niet minder dan de spelers van Barcelona."
Categorie:
Tag(s):