zondag, 14. augustus 2011 - 18:21

Venlonaar bij stoplicht van auto beroofd

Baarlo

De politie onderzoekt de diefstal met geweld, waarbij een man uit Venlo zaterdagavond in Baarlo van zijn auto werd beroofd.

De Venlonaar stond rond 22.20 uur op de Napoleonsbaan-Noord te wachten voor het rode verkeerslicht toen een onbekende man bij hem instapte en hem onder bedreiging van een wapen dwong rechtsaf te rijden in de richting De Bong. Even verderop moest de Venlonaar stoppen en daar stapte een tweede man in de auto. De eigenaar werd gedwongen zijn portemonnee en gsm af te geven en werd uit zijn auto getrokken. Die verdween met beide overvallers weer richting Napoleonsbaan in zuidelijke richting. Het gaat bij die auto om een zwarte Alfa Romeo 147 special edition (kenteken: 64-PK-FZ). Bij het onderzoek betrekt de politie ook nadrukkelijk eerdere gevallen van carjacking de afgelopen maanden in Midden- en Noord-Limburg.

Beide overvallers spraken dialect. De man die bij het verkeerslicht in de auto stapte is naar schatting 40 jaar en had halflang donker haar. De ander wordt geschat op 50-55 jaar en heeft kortgeknipt, verzorgd grijs haar. Getuigen worden verzocht zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via de Stichting M. via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):