woensdag, 9. november 2011 - 18:03

Verdachte aangehouden in onderzoek dode man Ruinen

Ruinen

Het rechercheteam dat de dood van de 39-jarige bewoner van een woning aan de Klinge in Ruinen onderzoekt hield woensdagmiddag een 36-jarige man uit Hoogeveen aan. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de man uit Ruinen.

Dinsdagmorgen werd het levenloze lichaam van de 39-jarige man aangetroffen in zijn woning. De politie is in- en rond de woning direct gestart met een uitgebreid forensisch onderzoek. In de loop van de middag is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld en werd begonnen met een uitgebreid rechercheonderzoek.

De auto die in gebruik was bij het slachtoffer, maar niet bij zijn woning werd aangetroffen, is teruggevonden in Hoogeveen en in beslag genomen. In de loop van woensdag had het onderzoek voldoende aanwijzingen opgeleverd om over te gaan tot aanhouding. Twee woningen in Hoogeveen zijn door de politie doorzocht. In één van de woningen is de verdachte aangehouden.

De verdachte is ingesloten. Het rechercheteam gaat verder met het onderzoek. In dit verband zullen nog meer mensen worden benaderd en gehoord. Het team sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):