woensdag, 26. oktober 2011 - 19:33

Verdachte personen bij flitspaal gezien volgens tipgevers

Voorschoten

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het ontplofte explosief bij de flitspaal aan de Voorschoterweg in Voorschoten heeft in het onderzoek meerdere bruikbare tips binnengekregen.

Een aantal tipgevers kon vertellen dat er in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 oktober twee verdachte personen bij de flitspaal zijn gezien. De flitspaal staat bij de kruising van de Voorschoterweg met de Leidseweg Getuigen die eveneens soortgelijke informatie hebben, maar nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden bij de politie.

Volgens getuigenverklaringen is in de avond/nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 oktober de flitspaal ook doelwit geweest van agressie. Toen zijn er personen gezien die met een slijptol of iets dergelijks bij de paal stonden. De politie onderzoekt of deze twee incidenten met elkaar verband houden. Getuigen die vorige week verdachte personen hebben gezien en dit nog niet hebben gemeld bij de politie, worden verzocht zich te melden. Ook getuigen die op andere momenten verdachte personen hebben gezien bij de flitspaal worden gevraagd deze informatie te delen met de politie.
Provincie:
Tag(s):