zondag, 13. februari 2011 - 10:43

Verkeersmaatregelen voor FC Zwolle-GA Eagles

Zwolle

Voor de wedstrijd FC Zwolle - GA Eagles die zondag 13 februari vanaf 12.30 uur gespeeld wordt, worden 10.000 bezoekers verwacht. ‘Verkeersmaatregelen zijn noodzakelijk om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden’, meldt de politie.

Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion - voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen - is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland en Hogeland.

Aangepaste verkeersroutes
Op zondag 13 februari van 11.00 tot 17.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes. Het Rechterland wordt een parkeerterrein en de Boerendanserdijk, tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland, wordt eenrichtingsverkeer.

Het verkeer kan via de Ceintuurbaan - Boerendanserdijk naar het Rechterland. Verkeer komend vanaf de Oude Meppelerweg - Kranenburgweg kan via het Rechterland - Molenland - Hogeland naar het Rechterland (neus van de auto richting Kranenburgweg).

Verzoek aan automobilisten
’Na afloop van wedstrijd wordt automobilisten verzocht om via de Ceintuurbaan naar het zuiden te reizen. Voor het noorden en midden van het land via de Kranenburgweg en Ommen. Verkeer met bestemming Berkum kan via de Erasmuslaan of de Campherbeeklaan naar de Kranenburgweg rijden of via de Kuyerhuislaan’, aldus de politie.

OV
Buslijn 3 van Syntus rijdt vanaf 11.00 uur niet via Boerendanserdijk maar via de Kranenburgweg. Daardoor vervallen enkele bushaltes.
Provincie:
Tag(s):