vrijdag, 22. april 2011 - 14:45

Verkeersmaatregelen voor FC Zwolle - RKC Waalwijk

Zwolle

Bij de wedstrijd FC Zwolle — RKC Waalwijk die vrijdag 22 april vanaf 20.00 uur gespeeld wordt, worden naar verwachting 10.000 bezoekers verwacht.

‘Er zijn verkeersmaatregelen nodig om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden. Van 18.00 tot 23.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes’, meldt de politie vrijdag.

Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion - voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen - is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland en Hogeland.

Aangepaste verkeersroutes
Op vrijdag 22 april van 18.00 tot 23.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes. Het Rechterland, het gedeelte gelegen tussen het Molenland en Hogeland, wordt eenrichtingsverkeer en dient tevens als parkeerterrein.

De Boerendanserdijk, het gedeelte gelegen tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland, wordt eveneens eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk naar het Rechterland rijden. Verkeer op de Ceintuurbaan wordt door middel van een tekstkar geïnstrueerd om te rijden naar de Boerendanserdijk.

Verkeer vanuit het noorden op de A28 wordt geadviseerd te rijden via afslag 21 Ommen via de Kranenburgweg naar het Rechterland - Molenland - Hogeland en omgekeerd. Verkeer met bestemming Berkum kan naar de Kranenburgweg rijden via de Erasmuslaan,

Campherbeeklaan of de Kuyerhuislaan.
Na afloop van de wedstrijd wordt automobilisten verzocht om te rijden via de Kranenburgweg en de A28. Dit heeft te maken met de werkzaamheden aan de bajonet/kruising de Ceintuurbaan - Meppelerstraatweg - Oude Meppelerweg.

OV
Buslijn 3 van Syntus blijft haar normale route en tijden rijden onder meer via de Boerendanserdijk.
Provincie:
Tag(s):