maandag, 18. april 2011 - 0:38 Update: 08-10-2018 20:40

Verkeersongeval met dodelijke afloop

Rilland

Zaterdag rond 16.00 uur vond op de Bathseweg in Rilland een ongeval plaats, ten gevolge waarvan een 61-jarige man uit Ossendrecht later is overleden.

Een 26-jarige man uit de gemeente Reimerswaal zat, samen met zijn vrouw, vanuit hun stilstaande auto naar een crosswedstrijd te kijken, die bezig was op het crossterrein van Bath. De auto stond half geparkeerd in de berm en half op de Bathseweg. Nadat ze eerst een harde klap tegen de achterzijde van hun auto hoorden, zagen zij een wielrenner, naar later bleek een 61-jarige man uit Ossendrecht, met fiets en al voor de auto neervallen.

De fietser was niet bij kennis en er was ook geen hartslag. Hij werd gereanimeerd door omstanders en mensen van het rode kruis (met AED) die aanwezig waren bij de crosswedstrijd. Nadat de hartslag terug was is de man naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht, waar hij in de loop van de avond is overleden. Het is onduidelijk of de man eerst onwel is geworden, of dat hij ten gevolge van het ongeval een hartstilstand heeft gekregen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: