vrijdag, 1. juli 2011 - 20:21

Vermiste Melanie van den Heerik aangetroffen in Flevoland

Het sinds vrijdag vermiste meisje Melanie van den Heerik is terecht. 'Intensief speurwerk van de politie leidde naar de gemeente Noordoostpolder in Flevoland, waar het meisje zaterdag 2 juli ogenschijnlijk ongedeerd in een woning werd aangetroffen', meldt de politie zaterdag.

32-jarige man aangehouden
Het meisje, dat een verstandelijke beperking heeft, was in gezelschap van een 32-jarige man uit de gemeente Noordoostpolder die is aangehouden op verdenking van het onttrekken van het meisje aan het ouderlijk gezag.

Onderzoek moet uitwijzen wat de relatie tussen de man en het meisje is. Beiden worden naar de regio Zuid-Holland-Zuid overgebracht, waar de man zal worden ingesloten en waar een verklaring van het meisje zal worden opgenomen.

Amber Alert
Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is, nadat het meisje haar stageadres aan de Nolweg verliet. Geen van de bijna 60 telefoontjes die na het uitbrengen van Amber Alert bij de politie binnenkwam, leidde naar de verblijfplaats van het meisje. Toch is de politie erg blij met de tips die binnenkwamen en stuk voor stuk blijk gaven van de betrokkenheid van de bellers bij deze vermissing.
Provincie:
Tag(s):