woensdag, 6. juli 2011 - 13:13

Veroordeelde meldt zich na actieve zoekslag politie

Lelystad

Een 41-jarige veroordeelde, die onder strikte voorwaarden van de rechtbank vervroegd in vrijheid was gesteld, heeft zich na een actieve zoekslag van politie Flevoland gemeld aan een politiebureau in Lelystad.

De man had de voorwaarden geschonden en moest per direct nog 305 dagen gevangenisstraf uitzitten. De veroordeelde is inmiddels overgedragen aan justitie en ingesloten.

Agenten uit de noodhulp, wijkagenten en politiemensen van Bewaking & Transport hebben actief een Flevolandse zoekslag gemaakt naar een 41-jarige veroordeelde.

De man, een bekende veelpleger uit Lelystad, had zich niet aan de schorsende voorwaarden gehouden waarna hij terstond kon worden aangehouden en de nog 305 dagen gevangenisstraf moest ondergaan. Alle bij de politie in het systeem bekende adressen, locaties, kennissen en verblijfplaatsen van de Lelystedeling werden in Flevoland bezocht.

Er werd duidelijk verteld dat de man zijn straf moest ondergaan en deze boodschap bereikte de veroordeelde dan ook vrij snel. Hij meldde zich na
4 dagen bij een politiebureau. Hij verklaarde dat hij de hete adem in z’n nek voelde van de politie en dat hij besefte dat hij hoe dan ook zou worden gepakt.
Provincie:
Tag(s):