zondag, 9. januari 2011 - 11:48

Verwarde man slaat ruit woning in

Weesp

Zaterdagmiddag is een 39-jarige bewoner in een woning aan Grote Weer in Weesp aangehouden nadat hij een ruit had vernield en zichzelf met een mes iets dreigde aan te doen. Agenten wisten de verwarde man te bewegen zijn mes weg te gooien en zich over te geven. De verdachte is ingesloten in een politiebureau en wordt overgedragen aan professionele hulpverleners.

Rond 16.30 uur sloeg een 39-jarige Weespenaar een ruit in van een woning van een familielid aan Grote Weer. Daarbij raakte hij gewond aan zijn hand en was er veel bloed op het raam, kozijn en de muur gekomen. Passanten alarmeerden de politie die direct ter plaatse ging. De man, die een verwarde indruk maakte en onder invloed was van alcohol, dreigde bij het zien van agenten, zichzelf iets aan te doen. Agenten hielden de man, die geen onbekende is van de politie, aan de praat en wisten hem te bewegen tot het weggooien van een mes.

De man gaf zich over aan de politiemensen en werd afgevoerd naar een politiebureau en ingesloten. Inmiddels hebben familieleden zich weer over de hulpbehoevende Weespenaar ontfermd en zal hij professionele hulp krijgen.
Provincie:
Tag(s):