vrijdag, 21. oktober 2011 - 22:15 Update: 08-07-2014 0:56

VI wint Gouden Televizier Ring 2011

Toch enigszins als een verrassing is vrijdagavond het tv-programma Voetbal International als winnaar van de Gouden Televizier-Ring uitgeroepen.

In een live-uitzending in Carré maakte tv-coryfee Mies Bouwman de winnaar van de drie genomineerden The Voice of Holland, Voetbal International (VI) en Wie is de Mol? bekend.

De presentatoren van VI waren zelf niet in Carré aanwezig omdat zij ‘gewoon’ zelf een live-uitzending met het populaire sportprogramma in Hilversum hadden op het moment van de uitreiking.

Desalniettemin was de feestvreugde er in Hilversum niet minder om toen bekend werd dat de ring voor hen bestemd was.

Linda de Mol (RTL) werd gekozen tot beste televisievrouw van 2011. Jeroen van Koningsbrugge (RTL) won de Zilveren Televizier-Ster bij de mannen. De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma ging dit keer naar Taarten van Abel (VPRO). De Televizier Talent Award ging naar Guus Meeuwis.

De prijs voor het meest beeld bepalende televisieprogramma van de afgelopen zestig jaar ging naar Man Bijt Hond (NCRV). In het kader van zestig jaar Televisie werd deze prijs speciaal tijdens dit gala uitgereikt.
Categorie:
Tag(s):