zondag, 23. oktober 2011 - 21:13

Vier aanhoudingen na mishandeling agent

Grubbenvorst

De politie heeft zaterdagmorgen vier personen uit Grubbenvorst aangehouden voor mishandeling van een 26-jarige agent in burger.

Getuigen zagen rond 1.30 uur dat een 16-jarige jongen een spiegel van een auto aan de Librije in Horst vernielde. De agent in burger maakte kenbaar dat hij van de politie was en wilde de jongen aanhouden. Hij wist weg te rennen maar werd door de agent ingehaald. Op dat moment bemoeiden de drie andere verdachten zich met de zaak en er ontstond een vechtpartij. Daarbij kreeg ook de vriendin van de agent klappen toen zij haar vriend wilde ontzetten. Van een 15-jarig meisje kreeg zij een klap op haar slaap waardoor zij op de grond viel. De agent hield aan de mishandeling flinke kneuzingen over.
Beveiligers hielden de twee verdachten vast en droegen ze over aan de politie. Even later werden ook de twee andere verdachten aangehouden. Het betrof een 19-jarige en 27-jarige man uit Grubbenvorst. Het viertal is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij in verzekering is gesteld. De ouders van de twee minderjarige verdachten zijn in kennis gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit verdere aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):