donderdag, 16. juni 2011 - 21:16

Vier gewonden bij ernstige aanrijding

Zuid-Scharwoude

Op woensdagavond omstreeks 18.45 uur vond er een ernstige aanrijding plaats op de kruising van de Lindenlaan en de Kastanjelaan in Zuid-Scharwoude.

Een 21-jarige man uit Noord-Scharwoude reed op een motorscooter over de Kastanjelaan (vanuit de richting Sportlaan). Op de kruising met de Lindenlaan kwam hij in botsing met een eveneens 21-jarige bromfietser uit Noord-Scharwoude. Deze kwam vanuit de richting van de Dorpsstraat over de Lindenlaan aanrijden.

Door de aanrijding schoot de bromfiets door en botste tegen een 12-jarig meisje uit Noord-Scharwoude die op de Kastanjelaan fietste, samen met haar 11-jarige zusje.

De 21-jarige bromfietser raakte buiten bewustzijn. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar. De motorrijder liep beenletsel en verwondingen aan zijn hoofd op. Ook hij werd overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar.

De zusjes werden voor onderzoek overgebracht naar het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Na onderzoek mochten zij weer naar huis.
Provincie:
Tag(s):