zondag, 7. augustus 2011 - 11:36

Vier gewonden na aanrijding tegen boom Tilburg

Tilburg

Bij een eenzijdig verkeersongeval in Tilburg in de nacht van zaterdag op zondag zijn vier inzittenden gewond geraakt. Dit heeft de politie zondag laten weten.

Het gaat om vier Tilburgers, waarvan drie vrouwen van 46, 42 en 51 jaar en een 40-jarige man, de bestuurder van de auto. Met onbekend letsel zijn ze overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis en het TweeStedenziekenhuis.

Auto tegen boom aangetroffen
Surveillerende agenten zagen tegen 01.30 uur op de Ringbaan Zuid een zwaar gehavende auto tegen een boom staan. In het voertuig zaten vier personen. Gezien hun toestand werd de brandweer en de ambulancedienst gewaarschuwd. Ook een traumaheli is ingezet.

Agenten zetten de Ringbaan Zuid af waarop de overige hulpdiensten de eerste hulp verleenden. Nadat alle slachtoffers uit hun benarde posities bevrijd waren zijn ze met spoed overgebracht naar verschillende ziekenhuizen.

Van de 40-jarige bestuurder, die vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde is in het ziekenhuis bloed afgenomen. De verkeersongevallenanalisten stelden een onderzoek in naar de oorzaak van de aanrijding.

Wielen in de berm
Het eerste beeld wijst uit dat de auto vanuit de richting Broekhovenseweg, over de linker rijstrook van de Ringbaan Zuid richting de Stappegoorweg reed. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig nadat de auto links met de wielen in de berm belandde. De auto week uit naar rechts en botste tegen een boom.
Provincie:
Tag(s):