dinsdag, 23. augustus 2011 - 14:36

Vier verdachten vast na schietincident woning Almere

Almere

De recherche van district Zuid heeft vier mannen in de leeftijden van 24, 30, 33 en 35 jaar aangehouden in het onderzoek naar het schietincident rond een woning in de Annie Bosstraat. 'De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij van afgelopen zondagavond', meldt de politie dinsdag.

Politie Flevoland heeft een speciaal Assistentie Recherche Team (ART) samengesteld die de schietpartij onderzoekt.

Zondagavond rukten meerdere politie-eenheden uit naar de Annie Bosstraat / Filmwijk waar geschoten zou zijn op een woning. Ter plaatse werden diverse sporen, zoals hulzen en kogelpunten, aangetroffen en veiliggesteld.

De vier mannen verbleven in de bewuste woning en werden voor verhoor meegenomen naar het bureau. Toen uit het onderzoek bleek dat er ook aanwijzingen waren dat er mogelijk in de woning was geschoten, werden de mannen als verdachte aangemerkt en aangehouden. Het viertal is inmiddels in verzekering gesteld.

De verdachten zijn woonachtig in Amsterdam, Almere en in het buitenland.

Het onderzoek is in volle gang en richt zich op wat zich voor en in de woning heeft afgespeeld en wie er bij betrokken zijn. Het onderzoeksteam ART 16 is op zoek naar getuigen die nog niet met de recherche hebben gesproken.
Provincie:
Tag(s):