woensdag, 31. augustus 2011 - 22:02 Update: 08-07-2014 0:57

Vitesse haalt met aanvoerder Estland (104 caps) twaalfde zomerversterking

Arnhem

[ELF-Voetbal] Raio Piiroja is vanaf vandaag eigendom van Vitesse. De 32-jarige centrale verdediger, tevens aanvoerder en 104-voudig international van Estland, komt over van Fredrikstad FK.

"We waren al langer op zoek naar een geroutineerde centrale verdediger", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. "We hadden er eerlijk gezegd niet meer op gerekend, maar hebben toch de gewenste extra ervaring in de selectie. De voorwaarden zijn gunstig: hij is ervaren, topfit en meteen beschikbaar. Zijn club gunde hem na jaren van trouwe dienst een transfer naar Nederland. John van den Brom heeft hem afgelopen weekend bekeken bij Fredrikstad FK."

De oud-verdediger van FC Flora Tallinn en Valerenga IF is alweer de twaalfde versterking van Vitesse deze zomer. Eerder legden de Arnhemmers Piet Velthuizen, Marko Meerits, Renato Ibarra, Nicky Hofs, Valeri Kazaishvili, Jan-Arie van der Heijden, Tomas Kalas, Anthony Annan, Ulises Dávila, Alex en Anderson Santos da Vitória vast. Piiroja tekende in het Gelredome een contract tot de zomer van 2012.
Categorie:
Tag(s):