zaterdag, 11. juni 2011 - 11:30 Update: 08-07-2014 0:58

Vitesse neemt deze maand afscheid van Ferrer

(Elfvoetbal) Albert Ferrer zal deze maand nog op straat worden gezet bij Vitesse. Na de tegenvallende prestaties van afgelopen seizoen zou de clubleiding niet verder willen met de Spanjaard. Ferrer moet nog worden ingelicht door de Arnhemmers.

De 41-jarige oefenmeester begon in november aan zijn avontuur in de Gelredome. Ondanks dat Ferrer alle ruimte kreeg om nieuwe spelers te halen, bleven de resultaten uit. De club wist op de laatste speeldag nog maar net de play-offs om promotie/degradatie te vermijden, zo meldt De Gelderlander vrijdag.

Het contract van de voormalig FC Barcelona-speler loopt nog tot medio 2012. Beide partijen kunnen onder dat contract uitkomen. Ferrer zou thuis al enkele weken aan het wachten zijn op een gesprek met eigenaar Mareb Jordania, maar heeft tot op heden nog niets vernomen. Het is nog onduidelijk wat de club van plan is met de assistenten Stanley Menzo en Albert Capellas.

Een woordvoerster van de club wilde niet al te veel kwijt over de huidige gang van zaken. "Het gesprek tussen Jordania en Ferrer vindt op korte termijn plaats", zo verklaarde zij tegenover De Gelderlander. "Pas dan is er iets over te zeggen."
Categorie:
Tag(s):