vrijdag, 2. december 2011 - 14:25

Voetbal voor de afdeling kinderoncologie van het Beatrix Kinderziekenhuis

Groningen

Canon Business Center Groningen en Smurfit Kappa GSF sloegen de handen ineen voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Samen met oud-spelers van FC Groningen, BV Veendam en FC Emmen hebben Canon Business Center Groningen en Smurfit Kappa op 28 mei gevoetbald voor de afdeling kinderoncologie van het Beatrix Kinderziekenhuis op het sportveld van de VV Noordster in Oude Pekela.

Tijdens het toernooi speelden voetballers van 35 jaar en ouder zeven tegen zeven. Op het veld stonden ex-profs als Joop Gall, Boy Nijgh, Henk de Haan, Henry Meijerman en Ernst Sollner. Zij speelden tegen teams uit de regio. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen maakte Smurfit Kappa voor deze gelegenheid ook nog een speciale collectebus.

Dit prachtige evenement resulteerde in een geweldige opbrengst voor ons ziekenhuis. 17 november werd er een cheque overhandigd door dhr. J. Norder, Canon Business Center Groningen, de heer R. Notten en dhr. A. Wolters, Smurfit Kappa.

Een bedrag van € 7.375,-- Wij zullen dit geld gebruiken voor de inrichting van de speelkamer op de afdeling kinderoncologie. Een plek waar patiënten en ouders even afstand kunnen nemen van de ziekenhuisafdeling. Een "huiskamer"waar onze kinderen vriendjes en vriendinnetjes kunnen ontvangen maar waar ook onder professionele aandacht van pedagogisch medewerkers ruimte wordt geboden voor verwerking en lotgenotencontact.
Provincie:
Tag(s):