zondag, 2. januari 2011 - 11:21 Update: 08-07-2014 1:01

Volendam en Thijs Sluijter gaan uit elkaar

Volendam

(Elfvoetbal) Thijs Sluijter heeft van zijn club te horen gekregen dat hij uit mag kijken naar een nieuwe werkgever. De dertigjarige aanvaller komt niet meer voor in de plannen van trainer Gert Kruys.

Sluijter speelde dit seizoen slechts vijf wedstrijden voor de Volendammers. De concurrentie op zijn plek is te sterk om nog uit te kunnen kijken op speelminuten. "De eerste optie op zijn plek is Dominique van Dijk en daarna komt Kees Tol in beeld, want die jongen ontwikkelt zich goed", zegt de trainer tegen VI.

De coach vervolgt zijn verhaal. "Thijs heeft ook pech gehad. Toen hij door de blessure van Van Dijk aan bod kwam, kreeg hij meteen een rode kaart. Vervolgens raakte Van Dijk weer fit. Voor beide partijen is het gewoon beter dat Thijs op zoek gaat naar iets anders, anders wordt het een moeilijk verhaal."

Helemaal begrijpen doet Sluijter het besluit van zijn oefenmeester niet. "Drie weken geleden mocht ik nog mee op trainingskamp, maar een week later vertelde de trainer dat hij iets te enthousiast was geweest en dat hij moest terugkomen op zijn woorden. Ik vind dat een heel rare gang van zaken. Zo ga je niet mensen om", aldus Sluijter.
Categorie:
Tag(s):