maandag, 21. maart 2011 - 8:57 Update: 08-07-2014 0:59

Vorm: 'Mijn voorkeur gaat uit naar Duitsland of Spanje'

(Elf Voetbal) Michel Vorm hield FC Utrecht zondag lang op de been tegen PSV (1-0), maar kon uiteindelijk ook de nederlaag niet voorkomen. De doelman van Oranje voelt zich klaar voor een stap omhoog.

"Ik wist dat er op me gelet zou worden en dan is het inderdaad fijn als je een goede wedstrijd speelt", aldus de goalie tegen De Telegraaf. "Ik stap nu toch met een lekkerder gevoel Noordwijk binnen." Daar meldt hij zich bij Oranje, waar hij na het wegvallen van Maarten Stekelenburg eerste keus is.

"Ik zit natuurlijk al twee jaar bij de selectie en dan houd je in je achterhoofd dat je er moet staan als er iets met Maarten gebeurt. Als ik in Hongarije of in de Arena onder de lat sta, zal ik gewoon doen wat ik altijd doe. Ik ben een vrij nuchtere jongen."

"Ik heb na dit seizoen nog een contract voor een jaar en ga niet verlengen. Ik heb meer dan 150 wedstrijden in het eerste gespeeld en de nodige interlands met Oranje achter de rug. Ik ga niet weg voor de eerste de beste club, maar ik ga ervan uit dat er nog wel iets gaat gebeuren. Mijn voorkeur gaat uit naar Duitsland of Spanje", aldus Vorm.
Categorie:
Tag(s):