dinsdag, 24. mei 2011 - 19:09

‘Vreemd’ trio Drenthe uit gezet

Meppel

In de nacht van maandag op dinsdag viel de aandacht van de politie op een zeer langzaam rijdende personenauto in de J. Huygen van Linschotenstraat in Meppel.

In de auto zaten drie in Tilburg wonende mannen, 33, 37 en 38 jaar oud. Tijdens het gesprek met hen konden zij geen goede verklaring geven voor hun aanwezigheid in Meppel.

In de auto lagen enkele grote rugtassen gevuld met diverse gereedschappen/inbrekerswerktuig. De 33-jarige Tilburger, die de auto bestuurde, bleek na onderzoek nog een geldboete van 29 euro te moeten betalen en bleek een ongeldig verklaard rijbewijs te bezitten. Hij betaalde de boete en ging op de bon voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De 37-jarige man bleek in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid speed en werd bekeurd voor het in bezit hebben van harddrugs. De 38-jarige eigenaar werd eveneens bekeurd voor het in bezit hebben van een kleine hoeveelheid speed. De werktuigen werden inbeslag genomen en het trio werd voor het bezit daarvan bekeurd.

De Tilburgers werden onder begeleiding naar de provinciegrens begeleid en daar overgenomen door de collega’s uit Overijssel.
Provincie:
Tag(s):