maandag, 20. juni 2011 - 12:30

Vrouw (23) uit Hoogezand overvallen in woning

Hoogezand

Een 23-jarige vrouw uit Hoogezand is zondagavond het slachtoffer geworden van een overval op haar woning aan de Boogschutter.

Rond 23:40 uur belde er een vrouw met een smoes aan. Toen de bewoonster de deur open deed, werd zij door twee mannen beetgepakt en bedreigd met een vuurwapen. De overvallers eisten geld. Nadat de bewoonster een kluis aan de overvallers had gegeven, ging het trio er vandoor. Hoe de overvallers zijn vertrokken is onduidelijk.

De politie startte direct een uitgebreid zoektocht in de omgeving. Dit leidde niet tot de aanhouding van de overvallers. Forensische rechercheurs zijn hierna met een uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning van het slachtoffer begonnen. Er raakte bij de gewapende overal niemand gewond.

Signalementen

De politie beschikt over de volgende signalementen:

Overvaller 1: Vrouw met roodrossig haar tot op de schouders en opvallend donkere ogen

Overvaller 2 & 3: mannen met donkere huidskleur, ongeveer 25-30 jaar oud, tussen 1.85 en 1.90 meter lang. Beide overvallers droegen donkere kleding en een bivakmuts.

Getuigen

De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van deze overval of op een andere manier weten wie de daders zijn. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):