maandag, 28. november 2011 - 10:38

Vrouw door geweld om het leven gekomen

Amsterdam

De overleden vrouw die de politie zondagmiddag in een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Amsterdam aantrof, blijkt door geweld om het leven te zijn gebracht. Dit heeft de politie Amsterdam/Amstelland maandag bekendgemaakt.

De politie kreeg zondagmiddag omstreeks 15.15 uur een melding waarna een kort onderzoek in de woning plaatsvond. Agenten ontdekten daar het levenloze lichaam van de 59-jarige bewoonster. Daarna is een rechercheonderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder de vrouw is overleden. De recherche heeft de gehele avond en nacht, onderzoek gedaan.

Uit dat onderzoek blijkt dat de vrouw door geweld om het leven moet zijn gekomen. Zondagavond heeft de politie als verdachte een 44-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie kunnen verstrekken over de bewoonster worden eveneens verzocht contact op te nemen met de recherche van district West via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):