maandag, 11. april 2011 - 9:53

Vrouw dronken tussen bomen ingeklemd

Utrecht

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie van Utrecht een vrouw aangehouden, omdat zij onder invloed haar auto tussen twee bomen had klemgereden.

Een agent reed tijdens de surveillance over de Jan van Galenstraat en zag omstreeks 00.55 uur een auto op een wel heel bijzondere manier staan. Toen de agent poolshoogte ging nemen zag hij dat de bestuurster haar auto tussen twee bomen in klem gereden had. Hierdoor werd voorkomen dat de auto te water was geraakt. De agent sprak de bestuurster aan en merkte direct dat de vrouw onder invloed was. Plotseling gaf de vrouw weer gas en probeerde met haar auto tussen de twee bomen uit te komen.

Om te voorkomen dat zij hierdoor alsnog in het water terecht zou komen, heeft de agent snel de sleutels uit het contact gehaald en de vrouw uit haar auto uit getrokken. De 56-jarige vrouw uit Utrecht werd meegenomen naar het bureau. Hier wees de ademanalyse 870 ug/l uit. De vrouw kon haar rijbewijs inleveren en werd uiteindelijk met een proces-verbaal naar huis gestuurd. De auto moest met een kraan tussen de bomen weggehaald worden.
Provincie:
Tag(s):