woensdag, 26. januari 2011 - 15:05

Vrouw komt om na val van balkon

Rotterdam

De recherche is een onderzoek gestart na de dood van een 40-jarige bewoonster van de Ruivenstraat in Rotterdam. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Telefoontje
In de nacht van dinsdag op woensdag belde de vrouw rond twee uur naar de politiemeldkamer. Uit dit gesprek bleek dat de vrouw psychische problemen had. De politie was kort daarna bij de woning en wist in een gesprek de vrouw te kalmeren.

Vrouw grijpt mes
Toen de agenten de woning wilden verlaten, pakte de vrouw plotseling een mes en bedreigde de agenten. Uit veiligheidsoverwegingen verlieten de agenten de woning. Na overleg met de Chef van Dienst werd besloten de vrouw aan te houden voor bedreiging. Omdat de vrouw de deur niet meer opendeed werd de woning met een machtiging betreden.

Randje balkon
De agenten doorzochten de woning en troffen de vrouw aan op het randje van het balkon. De vrouw gaf te kennen zelfmoord te willen plegen. De agenten trachten haar daarvan te weerhouden door op haar in te praten. De vrouw viel of sprong vervolgens van het balkon. Zij overleed ter plaatse. De recherche onderzoekt de exacte toedracht.
Provincie:
Tag(s):