woensdag, 21. december 2011 - 10:15

Vrouw uit Sevenum komt om bij aanrijding

Grubbenvorst

In Grubbenvorst is maandagmiddag een 47-jarige vrouw uit Sevenum omgekomen bij een verkeersongeval.

De vrouw kwam in haar voertuig op de Californischeweg in botsing met een tegenligger. De bestuurder van dit voertuig, een 60-jarige man uit Valkenswaard, kwam door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht, waardoor hij frontaal tegen een tegemoetkomende auto reed. Hierin zat de 47-jarige vrouw uit Sevenum. De vrouw raakte levenbedreigend gewond en werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht waar zij aan haar verwondingen kwam te overlijden.

Nadat de 60-jarige man in het ziekenhuis gecontroleerd was mocht hij naar huis. Hier werd zijn rijbewijs ingenomen, hij zal nog gehoord worden. Forensische Onderzoekers van de politie hebben de situatie ter plekke onderzocht om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Ernstig ongeval Well
In Well raakte maandagmiddag rond 17.00 uur een 35-jarige bestuurder uit Lomm met zijn personenauto een voetganger. De voetganger, een 18-jarige jongen uit Well, stak de Rijksweg over en werd hierbij geraakt. Hij werd met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis en heeft mogelijk hersenletsel. De politie onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):