dinsdag, 26. april 2011 - 9:28

Vrouw vindt verloren vinger van man

Nieuwegein

Een vrouw trof op maandagmiddag een vinger aan, die een man eerder die ochtend bij een ongeval was verloren.

Rond 16.20 uur kreeg de politie een melding van een vrouw die in de ochtend hulp verleend had aan een man die zijn vinger had verloren.

Die ochtend was de 35-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt, toen hij van een metalen trap sprong. Er zou sprake zijn geweest van een inbraakalarm bij een winkel aan de Richterslaan. Hij wilde daarom snel via een brandtrap aan de buitenzijde naar boven en hij trok zich op. Het lukte niet, waardoor hij zich al hangend los wilde laten om weer op de grond te springen. Hierbij bleef zijn trouwring haken aan een rooster, waardoor zijn vinger achterbleef in het rooster. De man heeft zijn trouwring gepakt en in zijn broekzak gestoken. Vervolgens heeft hij om hulp geroepen. Een ambulance kwam ter plaatse en nam de man mee naar het ziekenhuis.

Later op de dag liep de meldster, een 30-jarige vrouw uit Nieuwegein, langs de plaats van het ongeval, waar zij zag dat de vinger van de man nog aan de trap zat. Agenten gingen direct ter plaatse en stelden de vinger veilig. De vinger is naar het ziekenhuis overgebracht. Gezien het tijdsverschil tussen het ongeluk en het aantreffen van de vinger, kon de vinger er niet meer aangezet worden.
Provincie:
Tag(s):