vrijdag, 8. april 2011 - 8:19

Vrouw zwaargewond na sprong 1e etage bij overval woning

Spijkenisse

Bij een overval op een woning aan de Lindestraat is de bewoonster donderdagavond zwaargewond geraakt. Dit heeft de politie vrijdag laten weten.

Rond 22.15 uur drong een aantal onbekende mannen de woning in, waar op dat moment de twee bewoners en hun kind waren. De overvallers waren vermoedelijk in het bezit van een wapen.

Sprong
De vrouw sprong uit het raam op de eerste verdieping en liep onder andere hoofdletsel op. De bewoner en hun kind raakten niet gewond.
De overvallers zijn er vandoor gegaan. Onbekend is of zij iets hebben buitgemaakt.

Een uitgebreide zoektocht in de wijde omgeving leidde vooralsnog niet tot de daders.

Sporenonderzoek
De politie is met een sporenonderzoek in de woning bezig om alle mogelijke sporen die naar de daders kunnen leiden veilig te stellen. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats om alle mogelijke informatie over deze overvallers te verzamelen.

'Het aanhouden van overvallers heeft de hoogste prioriteit bij de politie. Een speciaal team van 50 rechercheurs is continu bezig overvallers op te sporen en aan te houden. Ook de recherche-afdelingen van de politie Rotterdam-Rijnmond werken aan het oplossen van overvallen', aldus de politie die ook op zoek is naar mogelijke getuigen.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):