zaterdag, 17. december 2011 - 14:45

Vrouwen aangehouden na poging doodslag op partner

De politie heeft vrijdagavond in een Osse woning een 40-jarige vrouw aangehouden nadat ze haar 55-jarige vriend tijdens een ruzie met een mes had gestoken.

De vrouw stak meerdere malen naar de man, die zich probeerde met kussens te verweren. Hij kon echter niet voorkomen te worden geraakt, onder andere aan een hand. Een van de kinderen van het stel alarmeerde de politie. De man kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De politie doet onderzoek.

Zaterdagochtend tegen acht uur, hielden agenten een 22-jarige vrouw uit Drunen in haar woning aan voor poging doodslag. De vrouw wordt er van verdacht die ochtend rond 06.00 uur tijdens een ruzie haar 29-jarige vriend in zijn Heusdense woning met een mes te hebben gestoken. Ook zou de vrouw de man geslagen hebben en had ze hem de haren uit het hoofd getrokken. De man liep een steekwond op aan een van zijn armen en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De vrouw werd na haar aanhouding ingesloten.
Provincie:
Tag(s):